Ook voor VVE onderhoud kiest u voor Hofmeester Schilders

Het spreekwoord ‘onderhouden is beter dan genezen’ bestaat niet voor niets. Het gaat zeker op voor onderhoud van Amsterdamse woningen. Tijdig onderhoud zorgt ervoor dat u later niet voor hoge kosten komt te staan. De kosten van onder meer houtrot kan behoorlijk oplopen. Schildersbedrijf Hofmeester is gespecialiseerd in het onderhoud van woningen, grachtenpanden, appartementengebouwen en andere panden.

Investeren in onderhoud

Het is dus een slimme zet om ons in te schakelen voor VVE onderhoud en het opstellen van een meerjarig onderhoudsplan. Een planmatig onderhoudsplan geeft een veel beter inzicht in de onderhoudsstaat en de kosten worden gedurende een lange periode beheersbaar gemaakt. Wij kunnen na inspectie vaststellen wat de eventuele gebreken zijn, waarbij wordt gekeken naar schilderwerk, houtrot, kozijnen, het voeg- en stucwerk en het dak. Natuurlijk kunnen wij door regelmatig contact met de VVE ook ingeschakeld worden voor tussendoor klussen, voor een zorgeloos en gegarandeerd onderhoud.

Wilt u meer weten over VVE Onderhoud? Neemt u dan contact met ons op

Enkele reacties van klanten waar we trots op zijn!
“Inmiddels heb ik al verschillende zakelijke schilderklussen ondergebracht bij Hofmeester. Zij werken nog via het afspraak is afspraak principe.”

(Amsterdam)

John de Goede
“Ons huis was toe aan een opknapbeurt. Samen met Hofmeester hebben wij een nieuwe kleur op de muur laten aanbrengen. Het is weer fijn thuiskomen!”

Amstelveen

Sandra Koopman
“Wij hebben ons door Hofmeester laten adviseren op het gebied van kleur en type verf. We zijn ontzettend blij met het resultaat. Echte vakmensen met een passie voor hun werk. Waar vind je die nog?”

(Amsterdam)

Petra Veldhuis
Direct antwoord op al uw vragen?
Neem gerust contact met ons op!