Hofmeester Schilder mag zich met trots een Sikkens Quality Painter noemen. Sikkens Quality Painters gaan voor topkwaliteit. Dit geldt voor alle onderdelen binnen de dienst die zij aanbieden. Van het advies tot de uitvoering en het onderhoud gaan Sikkens Quality Painters alleen voor het beste resultaat. Sikkens Quality Painters combineren de voordelen van de kwaliteit van Sikkens verf met topvakmansschap.

Hoe word je een Sikkens Quality Painter

Een Sikkens Quality Painter wordt je als schilder niet zomaar. Om te voldoen aan alle eisen beschikt de Sikkens Schilders over alle actuele vak- en productkennis en hij is op de hoogte van de laatste trends. De producten die de Schilder gebruikt staan garant voor een zeer lange levensduur. Er wordt hierdoor een extra garantie geboden op de kwaliteit van het schilderwerk van de Sikkens Schilder.

De voordelen van Sikkens

Door het kiezen voor een Sikkens Quality Painter maakt u de keuze voor gegarandeerd schilderswerk van een uitmuntende kwaliteit. Steekproefsgewijs voert Sikkens het hele jaar door verschillende controles uit op het geleverde schilderwerk van de ingeschreven schilders. Hierbij wordt naar de hele dienst van de schilder gekeken. Van het advies tot de afwerking tot de klus wordt er nauwkeurig gekeken naar het werk dat de desbetreffende schilder heeft geleverd. Dit doet Sikkens om de kwaliteit van haar schilders te kunnen garanderen. Het HuisSchilderPlan is ook een van de unieke voordelen van Sikkens, lees hieronder meer.

Het Sikkens HuisSchilderPlan

Het HuisSchilderPlan is een meerjarig onderhoudsovereenkomst dat u met een Sikkens Quality Painter aangaat. Deze onderhoudsovereenkomst is uiteraard geheel vrijblijvend. Het voordeel van deze overeenkomst is dat uw huis na een zorgvuldige analyse een uitvoerige schildersbeurt ondergaat en vervolgens nauwlettend wordt onderhouden. Ter ondersteuning biedt Sikkens u een garantiecertificaat om de kwaliteit van het schilderwerk te waarborgen.

Uw Schilderwerk door een Sikkens Quality Painter laten uitvoeren? Vraag een offerte aan!

Enkele reacties van klanten waar we trots op zijn!
“Inmiddels heb ik al verschillende zakelijke schilderklussen ondergebracht bij Hofmeester. Zij werken nog via het afspraak is afspraak principe.”

(Amsterdam)

John de Goede
“Ons huis was toe aan een opknapbeurt. Samen met Hofmeester hebben wij een nieuwe kleur op de muur laten aanbrengen. Het is weer fijn thuiskomen!”

Amstelveen

Sandra Koopman
“Wij hebben ons door Hofmeester laten adviseren op het gebied van kleur en type verf. We zijn ontzettend blij met het resultaat. Echte vakmensen met een passie voor hun werk. Waar vind je die nog?”

(Amsterdam)

Petra Veldhuis
Direct antwoord op al uw vragen?
Neem gerust contact met ons op!