Wie is Hofmeester Schilders?

Schilderen is voor ons meer dan alleen een verflaag aanbrengen. Schilderen is onderhoud plegen waarbij vakkennis, materialenkennis en praktijkervaring hand in hand gaan. Bij Hofmeester Schilders uit Amsterdam werkt een vakbekwaam en gemotiveerd team dat bestaat uit enthousiast schilder vakidioten. Al twintig staan wij garant voor goed en degelijk werk en zijn inmiddels een begrip in Amsterdam geworden. Wij hebben al vele glimlachen op gezichten weten te krijgen door onze inzet.

Afspraak is ook daadwerkelijk afspraak!

Bij Hofmeester Schilders is afspraak werkelijk ook daadwerkelijk afspraak. Spreken wij eenmaal iets met u af, dan kunt u er zeker van zijn dat dit ook echt gebeurd. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent. Structuur en goede afspraken zorgen immers voor een flexibele manier van werken. Daarnaast leveren wij onze diensten tegen voordelige tarieven.

Heeft u een mooie klus voor Hofmeester Schilders? Dan kunt u op onze offerte pagina een offerte aanvragen. Bij vragen over wat Schilder Amsterdam voor uw schildersklus kan betekenen raden wij u aan om contact met ons op te nemen via de contactpagina.

Enkele reacties van klanten waar we trots op zijn!
“Inmiddels heb ik al verschillende zakelijke schilderklussen ondergebracht bij Hofmeester. Zij werken nog via het afspraak is afspraak principe.”

(Amsterdam)

John de Goede
“Ons huis was toe aan een opknapbeurt. Samen met Hofmeester hebben wij een nieuwe kleur op de muur laten aanbrengen. Het is weer fijn thuiskomen!”

Amstelveen

Sandra Koopman
“Wij hebben ons door Hofmeester laten adviseren op het gebied van kleur en type verf. We zijn ontzettend blij met het resultaat. Echte vakmensen met een passie voor hun werk. Waar vind je die nog?”

(Amsterdam)

Petra Veldhuis
Direct antwoord op al uw vragen?
Neem gerust contact met ons op!