Tarieven Schildersbedrijf Hofmeester

Schildersbedrijf Hofmeester hanteert wel zeer voordelige tarieven zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Of het nu gaat om grote projecten of alleen een muurtje witten. Wij staan altijd voor u klaar.

  • In Amsterdam hanteren wij geen voorrijkosten
  • Voorrijkosten buiten Amsterdam € 50,- exclusief B.T.W
  • Offerte op maat is natuurlijk geheel GRATIS
  • Wij hanteren een uurtarief van € 35,- per uur

Vraag nu een offerte aan en zorg voor meer kleur in uw leven

Bij grote klussen waarbij bijvoorbeeld meerdere panden geschilderd moeten worden, speciaal onderhoud of bijzondere schildersklussen van bijvoorbeeld zeer aparte gebouwen zijn er wellicht extra mogelijkheden te bespreken. Heeft u interesse in wat Schilder Amsterdam in deze gevallen voor u kan betekenen of heeft u een speciale vraag waarvan het antwoord niet op onze website te vinden was. Neem dan contact met ons op. U kunt er voor kiezen om een uitgebreide omschrijving toe te voegen als opmerking bij het aanvragen van een offerte. Een van onze werknemers kan de zaak dan al inschatten voordat er contact met u wordt opgenomen. Wilt u uw vraag liever direct stellen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Ons telefoonnummer en overige gegevens zijn te vinden op de contactpagina.

Enkele reacties van klanten waar we trots op zijn!
“Inmiddels heb ik al verschillende zakelijke schilderklussen ondergebracht bij Hofmeester. Zij werken nog via het afspraak is afspraak principe.”

(Amsterdam)

John de Goede
“Ons huis was toe aan een opknapbeurt. Samen met Hofmeester hebben wij een nieuwe kleur op de muur laten aanbrengen. Het is weer fijn thuiskomen!”

Amstelveen

Sandra Koopman
“Wij hebben ons door Hofmeester laten adviseren op het gebied van kleur en type verf. We zijn ontzettend blij met het resultaat. Echte vakmensen met een passie voor hun werk. Waar vind je die nog?”

(Amsterdam)

Petra Veldhuis
Direct antwoord op al uw vragen?
Neem gerust contact met ons op!