Wanneer uw woning of bedrijfspand houten kozijnen heeft is het erg belangrijk dat u de kozijnen beschermt tegen regen en vocht. Een natuurlijke eigenschap van hout is namelijk dat het gaat rotten wanneer het te lang nat is. Een manier om dit te voorkomen is het aan brengen van een verflaag op een professionele manier. Een verflaag aanbrengen op een professionele manier wil zeggen dat het hout goed geschuurd is, er een goede laag grondverf is aangebracht en dat de verflagen met de juiste schildertechnieken zijn aangebracht. Wanneer u een verflaag op de juiste manier aanbrengt op uw kozijn dan kunt u daar meerdere jaren bescherming van hebben.

Verflaag aanbrengen

Toch is het aanbrengen van een verflaag op de juiste manier geen garantie voor eeuwige bescherming van uw kozijnen. Zelfs de beste verflaag is namelijk onderhevig aan slijtage. Bij de schilder Amsterdam kunt u daarom eens in de zoveel jaar een renovatie laten uitvoeren. Tijdens zo’n renovatie wordt er goed gecontroleerd of het hout van uw kozijnen niet aan het rotten is. Tijdens de renovatie wordt daarnaast de bovenste verflaag vernieuwd. Nadat de schilders klaar zijn met de renovatie van uw kozijnen kunt u ervan uit gaan dat u er weer een aantal jaar tegenaan kunt.

Houten kozijnen onderhouden door Hofmeester Schilder

Doordat Hofmeester Schilder eens in de zoveel tijd zo’n controle aan uw houten kozijnen uitvoert kunt u erop vertrouwen dat uw kozijnen niet gaan rotten. Toch is het verstandig om eens in de zoveel tijd uw kozijnen zelf te controleren. Het ene kozijn kan soms harder slijten als het andere. Wanneer u bijvoorbeeld ontdekt dat de verflaag of zelfs het hout beschadigd is dan kunt u de renovatie het beste zo snel mogelijk laten uitvoeren. De controle en renovatie kunt u laten uitvoeren tegen een zeer voordelige prijs. Hierdoor hoeft het voor niemand een belemmering te zijn om zijn kozijnen goed te onderhouden.

Neem contact op of vraag een offerte aan!

Enkele reacties van klanten waar we trots op zijn!
“Inmiddels heb ik al verschillende zakelijke schilderklussen ondergebracht bij Hofmeester. Zij werken nog via het afspraak is afspraak principe.”

(Amsterdam)

John de Goede
“Ons huis was toe aan een opknapbeurt. Samen met Hofmeester hebben wij een nieuwe kleur op de muur laten aanbrengen. Het is weer fijn thuiskomen!”

Amstelveen

Sandra Koopman
“Wij hebben ons door Hofmeester laten adviseren op het gebied van kleur en type verf. We zijn ontzettend blij met het resultaat. Echte vakmensen met een passie voor hun werk. Waar vind je die nog?”

(Amsterdam)

Petra Veldhuis
Direct antwoord op al uw vragen?
Neem gerust contact met ons op!