Muren schilderen is een van de meest voorkomende taken van een schilder. Een mooi geschilderde muur zorgt voor een luxueuze en verzorgde uitstraling in een woning. Wanneer u ervoor kiest om zelf uw muren te schilderen kan dit onnodig veel tijd en energie kosten. Door uw muren zelf te schilderen loopt u het gevaar dat het resultaat niet helemaal is waarop u gehoopt had. U kunt dit voorkomen door het werk over te laten aan een echte vakman en dus een ervaren schilder de klus te laten klaren.

De vakspecialist

Ervaren vakspecialisten zoals die van Hofmeester Schilders bieden u een garantie op de beste kwaliteit vakwerk. Hofmeester Schilders levert het totale pakket. Van advies in kleur en materiaal tot onderhoud. U kunt via onze pagina ‘Offerte aanvragen’ direct een offerte aanvragen voor het laten spuiten of sauzen van uw muren.

Uw muren sauzen

Bij het sauzen worden de muren op  de traditionele wijze geschilderd. Bij deze manier van muren schilderen gebruikt de schilder de roller. Het gebruiken van de roller zorgt voor een akoestische en vertrouwde uitstraling van de muren. Het aanbrengen van verf met de roller neemt relatief meer tijd in beslag aangezien dit handwerk is wat met de nodige aandacht gedaan moet worden. Mocht er op uw muren spraak zijn van oneffenheden is dit met het sauzen goed te verhelpen.

Uw muren spuiten

U kunt er uiteraard ook voor kiezen om uw muren te laten spuiten. Ook hiervoor kunt u gebruikmaken van de diensten van Hofmeester Schilders. Spuitwerk is uitermate geschikt voor grotere oppervlaktes. De spuitmachine bedekt namelijk grote gebieden muur die egaal bedekt worden met een laag verf. Het laten spuiten is in verhouding tot het sauzen van de muren goedkoper per vierkante meter.

Uw muren schilderen?

Vraag vandaag nog een offerte aan bij Hofmeester Schilders en maak een afspraak om uw muren te laten schilderen.

Enkele reacties van klanten waar we trots op zijn!
“Inmiddels heb ik al verschillende zakelijke schilderklussen ondergebracht bij Hofmeester. Zij werken nog via het afspraak is afspraak principe.”

(Amsterdam)

John de Goede
“Ons huis was toe aan een opknapbeurt. Samen met Hofmeester hebben wij een nieuwe kleur op de muur laten aanbrengen. Het is weer fijn thuiskomen!”

Amstelveen

Sandra Koopman
“Wij hebben ons door Hofmeester laten adviseren op het gebied van kleur en type verf. We zijn ontzettend blij met het resultaat. Echte vakmensen met een passie voor hun werk. Waar vind je die nog?”

(Amsterdam)

Petra Veldhuis
Direct antwoord op al uw vragen?
Neem gerust contact met ons op!