Het nut van Gevel schilderen? De gevel is het eerste wat iemand ziet als zij aankomen bij uw woning. Om er voor te zorgen dat de eerste indruk positief is, is het belangrijk dat de gevel van het gebouw er netjes en verzorgd uit ziet.

Weersomstandighden

De gevel van een gebouw krijgt de zwaarste omstandigheden te verduren. Van de hardste regen tot de koudste winters maar ook temperaturen van wel 30 graden. De gevel beschermd het gebouw tegen deze omstandigheden. Daarom is gevel schilderen een klus is wat eens in de zoveel jaar moet gebeuren.
Als u er voor kiest om dit zelf te doen, dan loopt u het risico dat het resultaat niet 100% is waar u op had gehoopt. Dit kan bijvoorbeeld komen doordat uw gevel niet geschikt is voor een nieuwe schilder laag. Terwijl bijna alle gevels geschikt zijn, komt het soms voor dat de gevel te vochtig is. Hierdoor sluit de nieuwe laag verf niet goed aan op de buitenmuur. Daarom is het belangrijk dat dit soort klussen alleen uit worden gevoerd door iemand die er verstand van heeft.

Gevel Schilderen in Amsterdam? Hofmeester Schilders!

Als u op zoek bent naar een specialist om uw gevel te schilderen, dan bent u bij Hofmeester Schilders aan het juiste adres. Wij bieden u de garantie op de beste kwaliteit en geven advies op maat. Zo helpen wij u bijvoorbeeld bij de keuze van de juiste kleur, materiaal maar ook hoe u het beste uw gevel kunt onderhouden. Hierdoor komt u achteraf nooit voor onverwachte verassingen te staan.

Hofmeester Schilders heeft jarenlange ervaring in het schilderen van gevels. Neem gerust een kijkje bij onze projecten om een impressie te krijgen van de verschillende mogelijkheden. Een recentelijk project van de vak schilders van Hofmeester is bijvoorbeeld de gevel van Marc O’Polo. De gevel van de winkel is in een korte tijd omgetoverd tot een prachtwerk die goed de sfeer overbrengt.

Afspraak maken

Mocht u overtuigd zijn van onze vakkundigheid, vraag dan vandaag nog vrijblijvend een offerte aan. Heeft u toch nog een aantal vragen? Uiteraard helpen wij u graag. Neem gerust contact met ons op het telefoonnummer 020-7891324 of via het contact formulier.

Enkele reacties van klanten waar we trots op zijn!
“Inmiddels heb ik al verschillende zakelijke schilderklussen ondergebracht bij Hofmeester. Zij werken nog via het afspraak is afspraak principe.”

(Amsterdam)

John de Goede
“Ons huis was toe aan een opknapbeurt. Samen met Hofmeester hebben wij een nieuwe kleur op de muur laten aanbrengen. Het is weer fijn thuiskomen!”

Amstelveen

Sandra Koopman
“Wij hebben ons door Hofmeester laten adviseren op het gebied van kleur en type verf. We zijn ontzettend blij met het resultaat. Echte vakmensen met een passie voor hun werk. Waar vind je die nog?”

(Amsterdam)

Petra Veldhuis
Direct antwoord op al uw vragen?
Neem gerust contact met ons op!